U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

YOUR HOLY STORY

Is Voluit Leven je verlangen? Holy Shift helpt je een duurzame verandering in gang te zetten. 
Het verhaal van jouw leven is het uitgangspunt. Op basis daarvan bied ik een programma aan van gesprek, massage en oefeningen.
Bij die oefeningen kun je denken aan mindfulness, meditatie, lichaamswerk, spel en creativiteit (waar je overigens niet creatief voor hoeft te zijn :-). 
Na elke sessie krijg je integratieopdrachten mee naar huis. Dat kan gaan om oefeningen die we gedaan hebben tijdens de sessies maar ook om bijvoorbeeld lees-, schrijf- of verwerkingsopdrachten.
Met deze integratieopdrachten ga je zelf dagelijks aan de slag. Dit vraagt een tijdsinvestering van ongeveer 30 minuten per dag. 

Je zult merken dat er gaandeweg een verandering zal plaatsvinden en een innerlijke groei op gang zal komen, zonder dat je zelf heel hard je best hoeft te doen om te veranderen. 

De verandering ontstaat vanzelf wanneer jouw essentie de ruimte krijgt om van zich te laten horen en tot leven te komen. 
De integratieopdrachten zijn in dit proces van onmisbare waarde. 
Alleen met jouw verlangen en commitment is het zinvol om dit programma te volgen. 

Een programma van 3 individuele sessies van 4 uur en 3 telefoongesprekken van maximaal 1 uur verspreid over 3-6 maanden.
Kosten voor dit totaalpakket: € 595,- 

Je kunt er ook voor kiezen om wekelijks of eens in de twee weken een sessie te plannen. 
Kosten voor een sessie van 1,5 uur: € 67,50